نمونه سوالات درس به درس علوم سوم ابتدایی
درس 14 - از گذشته تا آينده
در زمانھای قدیم برای نگھداری مواد غذایی و جلوگیری از فاسد شدن آنھا از چه روش ھایی استفاده میکردند؟
پاسخ» چون نمک از فساد مواد غذایی جلوگیری می کند،بعضی از مواد غذایی را داخل نمک یا آب نمک قرار میدادند مثل خیارشور و برخی مواد غذایی را خشک میکردند مثل سبزی خشک شده یا برگه آلو خشک شده، برخی از مواد غذایی را در سرکه به صورت ترشی نگهداری می کردند.
برخی از روش ھای نگھداری مواد غذایی را بنویسید.
پاسخ» خنکسازی – خشک کردن – پختن و استفاده از نمک.
تفاوت خشک کردن نان و سبزیجات به روش سنّتی و صنعتی را بنویسید.
پاسخ » برای خشک کردن نان و سبزی به صورت سنتی از گرمای خورشید استفاده میکردند،اما در روش صنعتی این کار با استفاده از دستگاه خشک کن انجام میشود.
راه ھای خنک کردن مواد غذایی را از گذشته تا حال بنویسید.
پاسخ» در گذشته مواد غذایی را در جاھای خنک مثل زیرزمین و سایه و یا کنار یخ قرار می دادند، ولی امروزه از یخچال و فریزر استفاده می کنند.
برچسب ها :
نمونه سوالسوم ابتداییعلومعلوم تجربیعلوم سوماز گذشته تا آيندهآموزش علومسوال و جوابسوال و جواب علوم سومعلوم سوم ابتدایینمونه سوال درس به درسسوالات متن درس