فصل دوازدهم - سفرۀ سلامت
در چه صورت ارزش غذایی یک خوراک بیشتر است؟
در صورتی که مواد مغذی آن بیشتر باشد.
ید در چه موادی یافت می شود؟
غذا های در یایی.
نقش ید در بدن را بنویسید.
تنظیم فعالیت های یاخته و رشد بدن.
سدیم در چه مواد غذایی یافت می شود؟
در همه مواد غذایی به خصوص میوه و سبزیجات.
یکی از علایم کم خونی کمبود آهن است.
ویتامین های محلول در آب را نام ببرید.
B-C
ویتامین های محلول در چربی را نام ببرید.
A-D-K
ویژگی ویتامین های محلول در آب را نام ببرید.
دربدن ذخیره نمی شوند و مقدار اضافی آن توسط ادرار دفع می شود.
ویتامین ها به دو گروه بزرگ تقسیم می شوند. نام ببرید.
1- محلول در آب 2- محلول در چربی.
چند ماده غذایی نام ببرید که آمینو اسید ضروری دارد.
شیر و تخم مرغ
جنس تار عنکبوت ، پرِ پرندگان و مو پروتئین است.
برای ساخت بافت ماهیچه ای به پروتئین نیاز داریم.
ازبین چربی جانوری و گیاهی کدام مفید تر است؟
گیاهی
چند چربی گیاهی را نام ببرید.
روغن زیتون - کنجد – ذرت – آفتاب گردان.
چند چربی جانوری را نام ببرید.
گوشت – شیر – تخم مرغ.
کوهان شتر از چه ماده ای درست شده ؟
چربی.
کربوهیدرات چیست؟
گروهی از مواد مغذی که انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کند.
دو گروه کربو هیدرات نام ببرید .
مرکب و ساده .
نشاسته چیست؟
نوعی کربوهیدرات مرکب است که از کنار هم قرار گرفتن گلوکز ساخته می شود.
چند مواد مغذی مهم در خوراکی ها را نام ببرید .
پروتئین – ویتامین- کربوهیدرات - لیپید - مواد معدنی .
برچسب ها :
علوم تجربیپایه هفتمعلوم هفتمعلومخلاصهجزوهسوال و جوابسفرۀ سلامتسفرهسلامت